Review: daypack Lidl

IMG_7538

Als je gaat backpacken, is een backpack natuurlijk één van de meest essentiële dingen om te kopen. Maar daarnaast heb je ook zeker een daypack nodig. Het grootste deel van je spullen gaat in je backpack, maar die neem je alleen mee zodra je naar een andere plek gaat. Ga je gewoon op pad een dagje, dan heb je je daypack bij je met kleine en eventueel kostbare dingen. Ook daypacks zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van goedkoop naar behoorlijk aan de prijs. Zelf heb ik een daypack van de Lidl en laat je weten wat ik daarvan vind. Review: daypack Lidl.

Kwaliteit
De kwaliteit van deze tas is echt meer dan prima. Ik heb hem tot nu toe meer dan een jaar in gebruik en gebruik de tas behoorlijk intensief. Dit kan hij prima aan. Het enige dat tot nu toe kapot is gegaan, is de sluiting van de heupband. Deze is namelijk van plastic (zoals bij de meeste tassen) en ik ben er met mijn onhandigheid op gaan staan. Heel slim, want daar kon die niet tegen. Ook is de rest van de band kapot gegaan. Dit is gebeurd na acht dagen trekking in Nepal. Hier had ik behoorlijk wat gewicht in de tas en dat iedere dag een uur of zeven. Dat was toch iets te zwaar. Verder is alles nog helemaal heel en werkt nog prima.

Gebruiksvriendelijkheid
Naast de kwaliteit is natuurlijk ook de gebruiksvriendelijkheid een belangrijk punt. Dat zit ook bij deze tas wel goed. Voor lange trekkingen zou ik een andere tas aanraden met een betere heupband, maar voor een daypack voldoet deze tas uitstekend. Daarbij komt natuurlijk de lage prijs (dertien euro). Oftewel met een tas van de Lidl kan je eigenlijk niet echt een miskoop doen. Je krijgt prima waar voor je geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *