Fotoverslag van Liechtenstein

De afgelopen vijf maanden heb ik in Zwitserland gewoond. Helaas heb ik altijd veel gewerkt en heb ik zo niet erg veel van het land kunnen zien. Toch vond ik dat ik wel een aantal bezienswaardigheden gezien moest hebben. Liechtenstein was er één van. Het ligt dan wel niet in Zwitserland, maar is zelf ook een bijzonder land. In het begin ben ik wel meerdere keren door Liechtenstein gefietst (ik woon er 15 kilometer vandaan), maar had ik eigenlijk nog vrij weinig van het land gezien. Daar moest maar eens verandering in komen en daarom ben ik twee weken geleden een “roadtrip” gaan maken door Liechtenstein. Heel erg veel bezienswaardigheden heeft Liechtenstein niet en daarom kan je ze allemaal in één dag wel zien. Om je mee te nemen naar dit bijzondere kleine land, heb ik vandaag een fotoverslag van Liechtenstein voor jullie.

Slot Vaduz, een slot waar de koning van Liechtenstein nog altijd woont. Je kunt niet in het slot zelf kijken, maar de omgeving is ook echt prachtig om te bekijken.

Rode huis

Helaas was het centrum van Vaduz toen ik er was één grote bouwput en heb ik daarom daar helaas geen foto’s kunnen maken. Toch is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Ben jij al eens in dit bijzonder land geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *