Top

Justtravelme

Indonesië Nusa Ceningan

Tijdens mijn reis door Indonesië bracht ik ook een bezoek aan Nusa Lembongan. Vanaf daar kan je heel makkelijk via een brug naar Nusa Ceningan. Dit heb ik ook een dagje gedaan en heb een dagje rondgelopen op Nusa Ceningan. Vandaag een aantal foto’s van dit prachtige eiland. Een fotoverslag van Nusa Ceningan.

 

 

Ik vond dit strandje echt één van de leukste strandjes op Ceningan. Heel lief en ook nog eens super rustig. De naam van dit strandje kon ik nergens vinden, maar het is één van de vele strandjes rond het westen van het eiland.

 

Hoe blauw kan het water zijn? Ik kan altijd heel erg genieten van zulk mooi water. Om dit te vinden moest ik een stuk van het pad af en door de struiken. Maar het was het zeker waard! Plus ik was ook nog eens de enige die hier was. Heerlijk deze maar even een half uurtje gezeten en pauze gehouden.

 

Uitzicht vanaf de brug die Nusa Lembongan en Nusa Ceningan met elkaar verbind. Aan de linkerkant zie je Ceningan en rechts is Lembongan te zien. Deze brug is erg bekend onder reizigers, maar helaas is die vorig jaar ingestort en heb ik geen idee of die alweer opnieuw opgebouwd is.

Comments:

  • 19 juni, 2016

    Wauw wat een mooie foto’s! En wat is het mooi daar!

    reply...

post a comment