Top

Justtravelme

Devil's tears

Tijdens mijn reis door Indonesië reisde ik ook naar een aantal eilanden voor de kust van Bali. Eén daarvan was Nusa Lembongan. Nusa Lembongan is het populairste eiland in deze omgeving. Het is verbonden door een brug met een ander eiland: Nusa Ceningan. Hier maakte ik onlangs ook een fotoverslag van. Naar Nusa Lembongan ga je voornamelijk heen voor de mooie stranden. Daarnaast kan je ook zeker genieten bij devil’s tear. Hier komt het water tegen de rotsen aan en spet omhoog. Vandaag dus een fotoverslag van Nusa Lembongan.

Nusa Lembongan staat bekend om de prachtige stranden. Onderstaande strand was Dreambeach. Eén van de mooiste stranden van het eiland.

 

 

Vlakbij Dreambeach vind je Devil’s tears. Je kan hier naartoe lopen vanaf het strand. Dit is een grote rotspartij aan de kust waar de zee hard tegenaan komt. Gevolg is een mooi natuurverschijnsel.

 

Als laatste nogmaals een aantal foto’s van Dreambeach. Echt dit is zo’n droomplek om heen te gaan. Het is alleen jammer dat je hier niet kan zwemmen, omdat de zee heel erg ruw en onrustig is. Veel verder dan een klein stukje de zee in is gewoon te gevaarlijk. Daarom heb ik dit dan ook maar niet gedaan.

Comments:

post a comment