Top

Justtravelme

Nusa Penida

Ik blijf nog weer even in de Indonesië sfeer, want ik heb weer een fotoverslag voor jullie. Dit keer een fotoverslag van Nusa Penida. Nusa Penida is een klein eiland voor de kust van Bali. Dit eiland is nog nauwelijks ontdekt door toeristen en mede daarom is het wat mij betreft zeker de moeite waard om hier naar toe te gaan. Helaas is mijn strandfoto een beetje mislukt, maar dit geeft nog wel altijd een mooi beeld van hoe prachtig het hier is. Kortom geniet van de foto’s en neem Nusa Penida zeker mee in je overwegingen.

 

Ik nam de lokale ferry richting Nusa Penida. Comfortabel en lekker goedkoop.

Voor de kust van Nusa Penida is de lokale bevolking veel bezig met zeewier. Op het eiland zelf is niet veel te verbouwen omdat alles erg droog is. Daarom leven veel bewoners van de zeewier.

 

Oeps fietsen op teenslippers is niet een slim plan. Heel m’n voeten verbrand aan de bovenkant. Daar heb ik nog wel een aantal dagen last van gehouden.

 

Vlakbij mijn hostel was er niet echt veel te beleven qua strand. Vandaag dat ik maar gewoon op de stenen ging zitten met mijn voeten in het water.

 

Ben jij al eens op Nusa Penida geweest?

Comments:

 • Eva

  10 juni, 2016

  Mooie foto’s!! Ik wil hier ook zo graag naar toe!

  reply...
 • Kim

  10 juni, 2016

  Gaaf zeg! Dat ziet er mooi uit!

  reply...

post a comment