Top

Justtravelme

Fotoverslag van Sapa Vietnam

Een tijdje geleden heb ik mijn eerste fotoverslag gepost. Vandaag mijn tweede fotoverslag. Dit keer een fotoverslag van Sapa Vietnam. Ik ben hier drie dagen geweest via een toertje die ik had geboekt in Hanoi. Jammer genoeg was het weer niet echt goed en daarom zijn de foto’s ook niet zo mooi geworden. Er hing veel mist en het regende echt de hele tijd.

 

Foto’s Sapa Vietnam
Fotoverslag van Sapa Vietnam


IMG_2250

 

Zoals je kunt zien waren de paden behoorlijk verregent en daardoor was het één grote modderpoel geworden. Op dit pad ging het nog wel redelijk, maar er waren ook super smalle glibberige paadjes bij. Doodeng op sommige momenten! Als je valt dan val je namelijk ook echt een heel eind naar beneden. Oei!

IMG_2251

 

Helaas was het weer niet al te best de eerste dag van de trekking. Ik had zelf een regenponcho mee en van de begeleiding kreeg iedereen plastic zakken om je voeten droog te houden. Het zag er belachelijk uit maar hielp wel een tijdje.

IMG_2254


IMG_2257

 

Helaas hing er erg veel mist overal. Daardoor was er regelmatig niet echt een uitzicht. En als er dan wel eens een uitzicht was, was het erg moeilijk om een beetje een redelijke foto te maken.

IMG_2263


IMG_2265


IMG_2266


IMG_2285


IMG_2289


IMG_2290

Comments:

  • 14 januari, 2016

    Jammer van het weer, alsnog hele mooie foto’s!

    reply...

post a comment