Top

Justtravelme

Twee maanden geleden heb ik een nieuwe categorie in het leven geroepen op mijn blog. Namelijk de fotoverslagen. Ik ben niet de beste fotograaf en heb ook zeker niet de beste apparatuur (sterker nog de meeste foto’s maak ik met mijn oude Iphone 4), maar ik vind het wel erg leuk om te doen. Ik kan wel altijd een aantal foto’s kwijt bij mijn artikelen, maar er blijven er altijd toch nog een paar over. Daarom leek het mij leuk om deze foto’s met jullie te delen. Vandaag een fotoverslag van Sarajevo.

 

IMG_2834

 


IMG_2839

 


IMG_2843

 

Wat mij betreft is dit het beeld van Sarajevo. Overal in en rondom de stad vind je dit soort indrukwekkende begraafplaatsen. Dit zijn de vele slachtoffers die zijn gevallen tijdens de Joegoslavië oorlog. Heel bizar als je over zo’n begraafplaats loopt, want een groot deel van de overledenen is in de twintig geworden. Toch hebben deze begraafplaatsen iets. Het straalt ook iets moois uit vind ik.

IMG_2857

 


IMG_2850

 


IMG_2899

 

Het uitzicht vanaf het White Bastion net iets buiten de stad. Een ruïne waarvandaan je echt een prachtig uitzicht hebt over de hele stad. Het is ongeveer een half uurtje lopen vanaf het centrum, maar zeker de moeite waard.

IMG_2890

 

Ben jij al eens in Sarajevo geweest? Wat vond je ervan?

Comments:

  • 15 februari, 2016

    Oh wauw ik vind het wel wat hebben. Heel bijzonder en mooi!!

    reply...
  • 16 maart, 2016

    Deze stad, en eigenlijk de hele regio, staat nog op mijn wensenlijstje om te bezoeken. Lijkt me super en nog relatief rustig, zeker buiten het echte hoogseizoen

    reply...

post a comment