Top

Justtravelme

Iedere maand neem ik je een keer mee naar een leuke plek door middel van foto’s. Dit keer neem ik je mee naar Zagreb, Kroatië. Zagreb is de hoofdstad van Kroatië en is een stad die veel mensen overslaan. Zonde want het is een leuke stad om een paar dagen rond te lopen. Ik hoop je door middel van mijn foto’s te overtuigen dat je Zagreb zeker niet mag overslaan. Wil je meer weten over Zagreb, lees dan mijn blog over de bezienswaardigheden die je hier kan vinden.

 

IMG_2805

 


IMG_2806

 

In en rondom het oude centrum van Zagreb staan veel van dit soort gebouwen. Heel erg mooi gebouwd want deze stijl kennen wij niet echt in Nederland.

IMG_2811

 


IMG_2814

 

Het park vlakbij het station van Zagreb. In dit soort grote steden vind ik de vele parken echt altijd een aanrader om heen te gaan. Heerlijke rust, maar ook het dagelijks leven dat zich in zo’n park afspeelt zegt veel over de stad.

IMG_2816


IMG_2817

 

Wat mij betreft moet iedereen ooit een keer naar Zagreb gaan. Als stedentrip of bijvoorbeeld gecombineerd met andere plekken in de Balkan of alleen Kroatië. Heb ik je overtuigd om ook een keer naar Zagreb te gaan? Of ben je hier al eens geweest?

Comments:

  • 23 april, 2016

    Zagreb ziet er heel mooi uit. Daar wil ik best eens naartoe! Rondreizen door Kroatië lijkt me ook gaaf!

    reply...

post a comment