Top

Wie is eigenlijk het gezicht achter justtravelme? Nou dat ben ik, aangenaam ik ben Leoni.Leoni
Op dit moment 25 jaar oud. Goh wat gaat die tijd toch snel. Ik weet nog dat opkeek naar de mensen die groot waren en nu val ik ook in de categorie grote mensen.
In de 24 jaar dat ik nu op deze aarde rondloop ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik graag de wereld wil ontdekken. Nou ja ik kwam eigenlijk tot deze ontdekking in de laatste 2 jaar. Daarvoor had ik eigenlijk nooit zin om op vakantie gaan. Geen idee waarom, want op zich waren onze vakanties prima. We waren altijd heel actief en gingen iedere dag wel wat bekijken of doen.

Toch was er iets waarom ik geen zin had in op reis gaan. Dit veranderde compleet in begin 2014. Ik hoorde dat je op buitenlandstage kon gaan en dit leek mij wel iets. Meteen alles geregeld en in november 2014 kon ik dan vertrekken richting Curaçao. Dit was alleen niet alles. Ik begon reisblogs te lezen en begon ook wat verschijnselen te krijgen van het reisvirus. Tsja moest ik hier nou mee naar de dokter gaan of kon ik beter iets anders doen.
Ik besloot een vliegticket naar Bangkok te kopen om zo de symptomen wat te onderdrukken. Helaas mocht dit niet helpen. Drie maanden later toen ik weer in Nederland was, werden de symptomen alleen maar erger en kwam ik tot de conclusie dat hieraan toegeven toch de beste manier is.

Daarom zou ik de komende jaren maar regelmatig op reis moeten gaan en om te zien waar dit eindigt.

Bezochte landen: Albanië, België, Bosnië, Cambodja, China, Curacao, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Indonesië, Kroatië, Laos, Luxemburg, Maleisië, Montenegro, Nepal, Polen, Servië, Spanje, Thailand, Tsjechië en Vietnam.

Comments:

 • 26 mei, 2016

  Hallo Leoni,

  mooi blog heb je zeg! Overzichtelijk, duidelijk en prachtige foto’s!

  Groetjes Loes & Suus van loesensuusopreis.wordpress.com

  reply...
  • admin

   26 mei, 2016

   Dankjewel!

   reply...
 • Eva

  2 juli, 2016

  Het zou echt leuk zijn als je een lijst maakt met de landen waar je al bent geweest 🙂 Dat vind ik altijd super leuk om te zien!

  reply...

post a comment