Top

Justtravelme

Murals Belfast

Het is alweer het begin van van 2019. Een nieuw jaar met nieuwe plannen. Maar 2019 zou niet bestaan als 2018 er niet was geweest. Een jaar waarin veel veranderde en ik niet heel veel tijd had om te gaan reizen. Een nieuwe baan, nieuwe woonplaats en heel veel leuke daagjes weg. Daagjes weg dus, maar op reisgebied was dit jaar wel heel erg rustig. Om toch terug te blikken en het jaar goed af te sluiten heb ik toch een samenvatting geschreven, want terugkijken is altijd leuk! Vandaag dus mijn terugblik op het reisjaar 2018.

 

Amsterdam
Eind 2017 verhuisde ik naar een tijdelijke kamer in Amsterdam. Een stad waar ik heel graag wou wonen. Al snel vond ik een baan, deed ik een cursus fotografie en ging ik erg veel op pad in de stad. Want wat een heerlijke stad is Amsterdam! Op mijn vrije dagen ben ik veel op pad geweest om de bekende maar ook zeker minder bekende plekken van Amsterdam te ontdekken. In eerste instantie Amsterdam Oud Zuid waar ik woonde, maar al snel moest ook Noord eraan geloven. Helaas is Amsterdam qua woonruimte niet te betalen en na mijn tijdelijke kamer kon ik geen betaalbare kamer vinden. Dat werd dus nogmaals verhuizen.

 

bosbaan Amsterdam Nederland

 

Den Haag
Helaas moest ik dus weg uit Amsterdam en moest ik opzoek naar een nieuwe woonplaats. Omdat ik graag in het westen wou blijven wonen ben ik opzoek gegaan naar een kamer in de regio Den Haag/Rotterdam. Al snel vond ik gelukkig een kamer in Den Haag. Omdat ik mijn baan in Amsterdam had opgezegd, was ik eerst werkloos en heb ik veel van de stad kunnen verkennen. Ik kende Den Haag eigenlijk vrijwel niet. Vanaf Meppel toch een heel eind. Al snel vond ik een nieuwe baan via een open sollicitatie. In eerste instantie in de vestiging in Den Haag en later fulltime in Delft. Beide steden heb ik goed kunnen ontdekken.

 

reisjaar 2018 - Torentje Den Haag Nederland

reisjaar 2018 - Kijkduin Den Haag Nederland strand

Reisjaar 2018 - Kijkduin Nederland

reisjaar 2018 - Markt Delft Nederland

 

Belfast
Dit jaar ben ik uiteindelijk ook één keer weg geweest uit Nederland. Eigenlijk had ik niks gepland qua reizen, omdat ik al mijn vrije dagen heb gebruikt om naar optredens te gaan. Maar opeens was ik een weekend vrij. Ik wist dit 2 weken van te voren en ben daarom snel rond gaan kijken naar leuke plekken. Nu stond Belfast al een hele tijd op mijn bucketlist. Perfect dus om daar heen te gaan. Echt een heerlijke stad voor twee daagjes. Weer iets was ik af kan vinken. Je kan hier artikelen vinden over Belfast.

Belfast Noord - Ierland


Murals Belfast

Andere plekken
Uiteraard is het hier niet bij gebleven en ben ik in Nederland ook dagjes op pad geweest. Onder andere naar Zwolle, Utrecht en Leiden. Veel gezien dus in eigen land. En ja dat is ook zeker de moeite waard, want wij hebben hier prachtige steden. Niet heel veel naar het buitenland geweest dus, maar toch heel veel gezien. Oftewel een mooi jaar, maar 2019 moet wel echt een stuk beter worden op reisgebied!

post a comment