Top

Justtravelme

Het is alweer bijna het einde van 2017. Een mooi jaar met niet heel veel reizen, maar wel veel leuke nieuwe ervaringen. Natuurlijk ben ik het jaar goed begonnen door vijf maanden in Zwitserland te wonen. Het plan was eigenlijk om hier twee jaar te blijven, maar al snel had ik door dat dit echt niet mijn plek en vooral niet mijn werk was. Daarom heb ik in februari besloten om mijn contract op te zeggen. Natuurlijk kon dit niet per direct en daarom ben ik uiteindelijk nog tot eind mei gebleven. Jammer genoeg had ik door alles niet heel veel energie en heb ik dus eigenlijk vrij weinig van Zwitserland kunnen ontdekken. Zonde eigenlijk! Alleen aan het einde van mijn werk daar ben ik nog even op pad geweest met mijn ouders. Zo heb ik onder andere Liechtenstein verkend. Ook zijn we nog even een weekendje naar Lenzerheide geweest. Dit kan ik echt aanraden, wat een prachtige plek! Wat zijn mijn reisplannen in 2018?

 

Plannen 2018
Voor 2018 heb ik eigenlijk op dit moment nog niet veel gepland. Ik ben begin december naar Amsterdam verhuisd en heb op dit moment nog niet echt veel werk. Gelukkig komt hier per januari verandering in. Daarom heb ik nog niet heel ver vooruit gedacht. Ik wil nog wel een weekje of twee weg, maar heel ver zal dat niet zijn. Zoals het nu staat denk ik dat ik gewoon in Europa blijf. Ik weet namelijk niet of ik volgend jaar misschien weer ga studeren. Is dat wel het geval dan gaat dit behoorlijk wat geld kosten en wil ik nu eerst daar wat voor sparen, zodat mijn lening niet giga hoog wordt. Maar waar ik nu dus wel heen wil, zijn Roemenië en Moldavië. Misschien niet echt landen die veel mensen aanspreken, maar die al wel jaren op mijn lijstje staan.

 

Amsterdam
Veel reizen wordt het dus dit jaar niet, maar er is ook heel veel in eigen land te verkennen. Ik ken nog maar erg weinig in Amsterdam, dus wordt het tijd om de stad eens goed te verkennen. Dit staat dus ook de komende tijd in de planning. Daarnaast wil ik graag ook nog een keer een dagje naar Den Haag en Rotterdam. Plus uiteraard moet er ook een dagje strand in voor komen. Ik woon nu zo dichtbij en dan moet ik hier zeker een keertje naar toe gaan.

 

Niet veel plannen dus. Heb jij wel een al plannen voor 2018?

post a comment