Top

Justtravelme

Nepal Annapurna

2019 is alweer twee weekjes bezig. Vorige week schreef ik over reisjaar 2018. Dit was niet echt een heel erg druk jaar op reisgebied. Of 2019 dat wel gaat worden weet ik op dit moment nog niet. Er is in iedergeval nog helemaal niets gepland. Wel ben ik net verhuisd naar Rotterdam, dus dat is sowieso een stad die ik goed ga onderzoeken. Daarnaast heb ik natuurlijk nog wel een paar wensen voor komend jaar. Of deze wensen allemaal uit gaan komen weet ik nog niet, maar je moet toch wat op je lijstje hebben staan. Mijn reisplannen voor 2019.

 

Lange reis
Het afgelopen jaar is er het helaas van gekomen om een lange reis te maken. Of dit in 2019 wel het geval is dat betwijfel ik, maar ik zou het wel heel erg graag willen. Op dit moment heb ik drie landen op mijn wishlist staan. Ik zou heel erg graag nog een keer richting Nepal willen om een trekking te doen. Dit keer de three passes route. Deze trekking duurt in totaal een dag of 20 en gaat onder andere naar het Mount Everest Basecamp. Niet alleen prachtige uitzichten, maar ook een pittige uitdaging. Als tweede zou ik nog wel een keertje naar Indonesië willen. Ook hier ben ik al eerder geweest, maar ik zou dan gaan voor andere eilanden. Vooral Sumatra en Flores staan nu op mijn lijstje. Als derde een nieuw land; Filipijnen. Een land met ontzettend veel verschillende eilanden. Welke ik naar toe zou geen weet ik nog niet, maar het zou vast niet voor komend jaar zijn dus ik heb de tijd.

 

Annapurna Nepal


Indonesië Nusa Ceningan

 

Stedentrips
Omdat ik waarschijnlijk niet heel veel tijd heb voor een lange vakantie wil ik komend jaar een aantal stedentrips doen. Een deel in de buurt, maar misschien ook wat verder weg. Ik zou dichtbij in ieder geval een dag naar Antwerpen gaan. Aangezien ik in Rotterdam woon moet dat wel te doen zijn. Ook wil ik minstens twee dagjes naar Parijs. Ook dit is vanaf Rotterdam makkelijk te doen zijn, dus dat moet wel lukken in dit jaar. Als laatste zou ik ook nog een stukje willen vliegen. Afgelopen jaar ging ik naar Belfast en dit jaar zou ik ook wel die kant ook willen gaan, maar dan naar Schotland en wel Edinburgh.

EIfeltoren Parijs Frankrijk

Een deel van de afbeeldingen zijn door mijzelf gemaakt, het andere deel zijn rechtenvrije foto’s van Pixabay.

post a comment