Top

Justtravelme

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van mij liet horen. Ik heb het de laatste periode erg druk en zat even in een dipje qua bloggen. Ik ben nog niet helemaal uit dit dipje, maar vond het wel weer eens tijd om wat van mij te laten horen. Vandaag dus een korte update over de stand van zaken met betrekking tot mijn verhuizing naar Zwitserland.

 

Om in Zwitserland te kunnen werken moesten een aantal dingen geregeld worden. In een latere post ga ik hier op in, maar dit betekende veel formulieren invullen. Daarnaast moest ik ook nog werken, want er moet toch nog altijd geld binnen komen. Ook ben ik weer begonnen met trainen. Ik heb de afgelopen drie jaar vrijwel niet getraind en heb dit nu opgebouwd naar zeven uur per week trainen. Erg fijn om eindelijk weer eens actief bezig te zijn.

 

Vorige week ben ik weer naar Zwitserland geweest. Ik had namelijk al wel een baan, maar nog geen woonruimte. Toch wel erg handig. Daarom ben ik samen met mijn vader voor één dagje naar Zwitserland gegaan. Ik had zes woningen om te bekijken en vijf daarvan spraken mij erg aan. Een lastige keuze moest gemaakt worden, maar dat is gelukt. Vanaf eind december woon ik in een mooi flatje met twee slaapkamers. Nu moet ik alleen nog op zoek naar wat goedkope meubelen om alles in te richten. Genoeg te doen dus nog.

Comments:

  • 31 december, 2016

    Zo’n dipje is heel erg herkenbaar hoor! Het moet ook leuk blijven en niet te veel een”moetje” worden 😉 Succes in het mooie Zwitserland. Heel gaaf dat je daar gaat werken.

    reply...

post a comment