Top

Justtravelme

Het jaar is alweer bijna voorbij. Wat vliegt de tijd toch! In Nederland is het volgens mij al 2015, maar hier op Curaçao duurt dit nog een paar uurtjes. Omdat het jaar bijna is afgelopen leek het mij een goed plan om eens terug te kijken op wat er het afgelopen jaar op reisgebied is gebeurd.

Het reisjaar begon eind juli 2014. Toen begon ik aan het grootste avontuur van mijn leven. Ik vertrok namelijk voor 2,5 maand richting Azië. Al met al ben ik in 5 landen geweest. Ik begon in Thailand, daarna Cambodja, heel Vietnam, door naar Laos, weer terug naar Thailand, Maleisië en als afsluiter weer naar Thailand. Ik heb een fantastische tijd gehad en deze reis heeft mij wel het reisvirus opgeleverd. Best een leuk virus!

 

Na Azië was ik even thuis. Leuk om iedereen weer te zien, maar ik kreeg een gigantische dip. Ik had helemaal geen zin meer om ook maar iets te doen. Handig dat ik twee weken later alweer naar Curaçao zou vliegen. Ik had er helemaal geen zin meer in, maar ben toch maar gegaan. Een goede beslissing, want achteraf zou ik spijt hebben gehad.
En dan ben ik nu op Curaçao. Een eiland die tot nu toe wisselend bevalt, maar ik ben blij dat ik in ieder geval de winter grotendeels oversla.

 

IMG_2573

Al met al was het een mooi jaar op reisgebied. Wat volgend jaar gaat brengen qua reizen weet ik nog niet. Ik ben heel januari nog op Curaçao en daarna moet ik in Nederland stage lopen. Misschien dat ik nog een paar korte reizen ga maken, maar meerdere maanden weg gaat niet lukken.

post a comment