Top

Justtravelme

Zoals in mijn vorige post al te lezen was, ga ik begin september voor vier weken naar Nepal. Ik ben iemand die van veel plannen houd en nogal een control freak is. Daarom heb ik nu alvast een route gemaakt. Dit is natuurlijk wel een voorlopige route, want ik plan daarnaast niks vooruit. Zo heb ik wel een globaal plan, maar kan ik zelf bepalen hoelang ik ergens blijf. Als ik mijn terugvlucht maar haal dan maakt het verder niks meer uit.

 

Vrijwilligerswerk in Bhaktapur
Ik vlieg uiteraard naar Kathmandu Airport. Van daar uit ga ik waarschijnlijk met de taxi naar Bhaktapur. Daar ga ik ongeveer twee weken vrijwilligerswerk doen in een centrum voor jongens met musculaire dystrofie. In de weekenden ben ik vrij, dus ik zal genoeg tijd hebben om Bhaktapur te verkennen. Ook wil ik tijdens de eerste twee weken een bezoek brengen aan Nagarkot. Na mijn vrijwilligerswerk ga ik richting Kathmandu en Patan. Geen idee hoe lang ik daar ga bljven, maar in totaal een paar dagen.

 

Chitwan en Pokhara
Vanaf Kathmandu wil ik een bus pakken richting Chitwan. Daar wil ik in iedergeval twee dagen het park in. Hoe en wat nog geen idee, maar dat zie ik daar wel weer. Vervolgens ga ik door richting Pokhara. Ik wil hier een paar dagen relaxen en misschien ook een dagje moutainbiken. Daarnaast ga ik sowieso een trekking van een paar dagen doen. In mijn vorige post gaf ik aan dat dit waarschijnlijk de Poon Hill trekking gaat worden. Behalve als er iemand nog andere mooie routes heeft. Tips zijn altijd welkom.

Comments:

post a comment