Top

Justtravelme

Kleine knip Curacao

Een week voordat ik op reis ga, boek ik altijd al mijn eerste slaapplek. Handig want je wilt niet na een lange reis meteen op zoek moeten gaan naar een slaapplek. Ook onderweg kies ik er regelmatig voor om alvast online een overnachting te boeken. Scheelt een heleboel stress voor mijn. Vandaag mijn favoriete boekingssites op een rijtje. Wat zijn de aanraders?

 

Booking.com
De site die ik echt vrijwel altijd gebruik is Booking.com. Je kan hier namelijk echt alles op boeken. Van studio tot privékamer, maar ook een bed in een slaapzaal. En laat dat laatste nu mijn favoriete optie zijn. Ik vind booking.com de fijnste site, omdat je ontzettend veel opties hebt. Plus de aangeboden bedden zijn ook te vinden voor een low budget prijs. Je kunt er kamers vinden voor een paar euro, maar ook voor enkele honderden euro’s. Ook vind ik het heel handig dat er veel foto’s bijzitten en dat er genoeg reviews zijn geschreven over de accommodatie. Is het meteen makkelijker om een keuze te maken.

Om bij deze site te boeken en mij een handje te helpen –> boek via het zoekvak hieronder

foto 1

 

Airbnb
Als ik naar een grote stad in West-Europa ga dan kies ik meestal om iets te huren via Airbnb. Ik vind het dan namelijk wel handig om zelf wat te kunnen koken. Dit scheelt behoorlijk veel geld namelijk. Bij de meeste opties bij Airbnb is dit mogelijk. Daarnaast vind ik het altijd handig om wat meer informatie te krijgen van de verhuurders op het gebied van bijzondere dingen om te doen in de stad. Dat is bij een overnachting via Airbnb vaak makkelijk te verkrijgen. Daarnaast is het ook regelmatig een goedkopere optie dan in een hotel te overnachten.

 

Trivago
Als laatste Trivago. Hier boek ik eigenlijk het minst vaak. Trivago is een website waarop je kamers kan vergelijken. Meestal heb ik dit niet nodig, want ik zoek gewoon op een leuke goedkope kamer en de meeste kamers in Azië staan toch niet op meerdere websites. Als je in Europa blijft dan kan het wel een aanrader zijn. Ik gebruik het vooral in duurdere gebieden, want daar wil je echt niet teveel betalen voor je kamer. Handig als je dan via Trivago een goedkopere kamer kan vinden.

 

In dit artikel staan affiliatie links. Ik word hier niet voor betaald, behalve als iemand via deze link boekt. Wil jij mij helpen om deze blog te onderhouden, boek dan via deze links.

post a comment