Top

Justtravelme

AirAsia

Vliegtuigtickets kun je op verschillende manieren boeken. Je kan bijvoorbeeld bij de vliegtuigmaatschappij zelf boeken, maar meestal is dit een stuk duurder dan dat je de tickets koopt bij een vergelijkingssites. Er zijn ontzettend veel verschillende sites te vinden. Maar welke sites zijn nou eigenlijk het fijnste om te gebruiken. Ik geef vandaag mijn mening over mijn favoriete sites voor vliegtickets.

 

Momondo
Op 1 staat Momondo mijn favoriete website waarop ik tot nu toe bijna al mijn vliegtickets heb geboekt. Deze site is ontzettend makkelijk in gebruik en dat is de eerste reden waarom ik deze gebruik. Je hebt niet ontzettend veel opties die je moet invoeren en daarom is deze site heel snel. Ook vind ik het handig dat je kan zien of de tickets op een andere dag goedkoper zijn. Dit werkt niet altijd helemaal, maar het is toch een pluspuntje. Tot nu toe heb ik op deze site altijd de goedkoopste tickets gevonden.

 

Skyscanner
Naast Momondo gebruik ik ook altijd skyscanner om mee te vergelijken. Toch heb ik nog bijna nooit via deze site geboekt, omdat Momondo altijd een goedkopere optie aangaf. Het is alleen wel fijn om twee verschillende sites te vergelijken. Ik gebruik skyscanner, omdat het een makkelijke site is om te gebruiken. Net als Momondo is het een snelle site waarbij je maar een aantal dingen hoeft in te geven. Wat een groot pluspunt is aan deze site, is dat je ook voor overal kan kiezen bij de bestemming waar je naar toe wilt gaan. Perfect dus als je nog niet precies weet waar je heen wilt en een aantal goedkope opties wil zien.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Cheaptickets
De laatste site gebruik ik maar heel af en toe, omdat ik de eerste twee sites gewoon fijner vind om te gebruiken. Plus ik vind 3 sites gebruiken om tickets te vergelijken wel teveel van het goede. Waarom ik Cheaptickets niet zo heel veel gebruik vind ik lastig uit te leggen, want qua gebruik is hij net zo makkelijk als de bovengenoemde sites. Ik denk dat het vooral komt, omdat ik de eerste 2 sites al gebruik sinds mijn eerste reis en dat ik deze site pas later leerde kennen. Maar het is net zo goed een aanrader om te gebruiken.

post a comment