Favoriete winkels voor handige reisspullen

Koffers op reis

De mensen die mij kennen weten dat ik twee karaktereigenschappen heb die niet met elkaar matchen. Ik hou namelijk erg van winkelen (maakt niet uit wat), maar ik ben ook behoorlijk zuinig. Erg lastig, maar daarom ben ik erg blij met winkels als de Action en de Big Bazar. Voordat je op reis gaat moet je vaak toch nog behoorlijk wat kleine spullen aanschaffen. Ik loop daarvoor altijd dezelfde winkels binnen om te kijken of er nog iets handigs te vinden is. Vandaag vertel ik jullie wat mijn favoriete winkels voor handige reisspullen zijn.

Action
De Action is by far mijn favoriete winkel. Minstens één keer per week kom ik hier wel op zoek naar kleine handige spullen. Zo ook de reisspullen. Voorbeelden van dingen die ik standaard bij de Action koop zijn: zonnebrand,aftersun, een toilettas + benodigdheden en moneybelts. Daarnaast komt ook mijn backpack van de Action (ja echt, hij kostte maar 15 euro en zit prima). Ook koffers heb ik altijd bij de Action gehaald. De laatste tijd hebben ze veel handige dingen. Zo is er een waterproof tas en zijn er bijvoorbeeld travelbags. Voor elektronica kan je er ook altijd terecht.

Xenos
De Xenos heeft het hele jaar door een mooie collectie reisspullen. Wel iets duurder dan de Action, maar de collectie is wat uitgebreider. Zelf heb ik hier twee jaar geleden een aantal spullen gekocht die ik nog steeds gebruik. Dit waren bijvoorbeeld een lakenzak en sneldrogende handdoeken. Vooral deze handdoeken zijn erg handig en ze hebben er meerdere formaten van. Ook slotjes voor een locker heb ik hier gekocht. Wel duurder dan bij andere budget winkels, maar betere kwaliteit. Ik wil niet graag nog eens voor de douane willen staan met een tas waarvan het slot echt niet meer open wilde.

Lidl
De Lidl is uiteraard een supermarkt, maar ze hebben ook regelmatig handige aanbiedingen. Vaak gerelateerd aan reizen of wandelen. Ik haal niet veel van de Lidl, maar er zitten wel regelmatig handige spullen tussen. De laatste tijd heb ik bijvoorbeeld fijne wandelsokken en shirt gekocht. Ook loop ik alweer 1,5 jaar rond met een daypack van de Lidl.

Uiteraard zijn dit niet echt winkels die gespecialiseerd zijn op reizen. Mocht je daarom wat specifieks nodig hebben dan zou ik zelf aanraden om even bij Bever te gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *