Top

Justtravelme

Op reis slaap je in ontzettend veel verschillende hostels. Veel daarvan zijn niet heel erg bijzonder en onthoudt je ook niet. Maar zo heel af en toe kom je eens terecht op een bijzondere plek. Een plek die om meerdere redenen erg speciaal is en waar je nog vaak aan terug denkt. Het kan zijn dat het personeel echt fantastisch was, het uitzicht geweldig, ontzettend veel waar voor je geld of een andere reden. Omdat de plekken zo bijzonder zijn, wil je zo ook graag delen. Daarom vandaag in de categorie bijzondere overnachtingen: Good karma.

 

Good Karma
Een plek die voor mij echt als thuis aanvoelde was Good Karma in Yogyakarta Indonesië. Echt een fantastische plek die nog niet heel lang bestaat. Het hostel is bijzonder door meerdere dingen. Het belangrijkste is de enorme gezelligheid en het fantastische personeel. Daarnaast is het ook gewoon een bijzondere plek midden in Yogyakarta. Het mooiste vond ik de badkamers. Deze hebben namelijk geen plafond en je kijkt zo naar de hemel. Echt helemaal geweldig tijdens het douchen.

 

Nederlandse gezelligheid en personeel
Het belangrijkste punt waarom Good Karma zo’n fantastische plek is, is het personeel. Iedereen is zo ontzettend chill en iedere avond wordt er wel wat met zijn allen gedaan. Bijvoorbeeld met zijn alleen gezellig zingen en muziek maken. Echt heel leuk. Omdat er voornamelijk Nederlanders slapen wordt er bijvoorbeeld regelmatig het is een nacht gezongen. Misschien denk je: oeh bijna alleen maar Nederlanders? Ik ben daar normaal ook niet zo van, maar vond het nu juist echt een enorm pluspunt. Het is ook wel eens fijn namelijk om goede gesprekken te hebben en dat gaat toch altijd beter in je moedertaal. Overigens werken er ook wat mensen die een paar woordjes Nederlands spreken en dat is heel grappig.

Comments:

  • 5 mei, 2017

    Krijg gelijk zin om een overnachting daar te boeken! Al was het alleen maar om de douche. 🙂

    reply...

post a comment