Top

Justtravelme

Een tijd geleden schreef ik mijn eerste ervaringen met een vliegtuigmaatschappij op. Dit artikel over vliegen met Xiamen Airlines is veel gelezen en daarom wil ik vandaag mijn ervaringen met een andere vliegmaatschappij delen. Het goedkoopst naar Azië vliegen kan vaak met een tussenstop in het Midden Oosten. Bijvoorbeeld met Etihad. Daarom vertel ik je vandaag meer over deze maatschappij. Is het aan te raden om te vliegen met Etihad?

Zitplaats
De zitplaatsen bij Etihad zijn normaal qua grootte voor een intercontinentale vlucht. Dit is vergelijkbaar met de zitplaatsen bij bijvoorbeeld KLM. De meeste mensen hebben voldoende plek om te zitten. Ben je erg lang, dan kan je wat krap komen te zitten.. In het vliegtuig is bij iedere stoel entertainment aanwezig. De films die beschikbaar zijn, zijn niet geweldig maar er zitten altijd wel één of twee films bij die er mee door kunnen.. De opstelling van de stoelen in het vliegtuig waar ik mee vloog is 3-4-3.

Personeel
Het personeel van de vliegmaatschappij was aardig. Het personeel sprak allemaal goed Engels. Dat vind ik altijd wel een pluspunt. Meestal heb je het niet nodig, maar is er iets dan is het handig dat je wel kan vertellen wat er aan de hand is. Er loopt genoeg personeel rond in het vliegtuig. Ook komen ze zeer regelmatig rond om drinken te brengen. Heb je toch nog erge dorst, dan druk je op een knopje en is er zo iemand bij je. Al met al een goede service.

Eten
Het eten dat geserveerd wordt bij Etihad is prima. Hou er wel rekening mee dat je met een maatschappij uit het Midden Oosten vliegt, dus je hebt vaak niet meer keuze dan kip met rijst. Best lekker, maar ik krijg dit op één of andere manier niet zo goed weg tijdens het vliegen. Drankjes kwamen ze regelmatig mee langs, dus dit was prima geregeld.

Zeker één van de beste maatschappijen waar ik tot nu toe mee heb gevlogen. .

Wat zijn jouw ervaringen met Etihad?

post a comment