Top

Justtravelme

Een tijd geleden schreef ik mijn eerste ervaringen met een vliegtuigmaatschappij op. Dit artikel over vliegen met Xiamen Airlines is veel gelezen en daarom wil ik vandaag mijn ervaringen met een andere vliegmaatschappij delen. In Nederland is de bekendste maatschappij uiteraard KlM. Maar hoe is de kwaliteit van deze maatschappij. Wat is mijn ervaring met vliegen met KLM.

 

Zitplaats
De zitplaatsen bij KLM zijn normaal qua grootte voor een intercontinentale vlucht. Dit is vergelijkbaar met de zitplaatsen bij bijvoorbeeld Etihad. De meeste mensen hebben voldoende plek om te zitten. Ben je erg lang, dan kan je wat krap komen te zitten.. In het vliegtuig is bij iedere stoel entertainment aanwezig. De films die beschikbaar zijn, zijn best leuk. De opstelling van de stoelen in het vliegtuig waar ik mee vloog is 3-4-3.

 

Personeel
Het personeel van de vliegmaatschappij was aardig. Het personeel allemaal Nederlands (en uiteraard Engels). Opzich niet nodig, maar ook wel eens handig om gewoon Nederlands te kunnen praten in hetvliegtuig. Er loopt genoeg personeel rond in het vliegtuig. Ook komen ze zeer regelmatig rond om drinken te brengen. Heb je toch nog erge dorst, dan druk je op een knopje en is er zo iemand bij je. Al met al een goede service.

 

Eten
Het eten was echt behoorlijk lekker. Wel een beetje Nederlands georiënteerd, want we kregen aardappelen met rode kool. Verder kregen we ook nog een onwijs lekkere wrap. Aan eten zeker geen gebrek en het was ook nog echt lekker. Dat is natuurlijk ook smaak, want ik hou zelf niet zo van rijst met kip en kerriesaus zoals bij Aziatische maatschappijen. Wat ook echt super was, was dat we allemaal een lekker ijsje kregen in het vliegtuig. Dat heb ik nog nooit ergens gehad. Qua drinken was ook alles wel prima. Ze kwamen regelmatig langs en er was niks op aan te merken.

 

KLM is zeker één van de beste maatschappijen waar ik tot nu toe mee heb gevlogen.

Wat zijn jouw ervaringen met KLM?

post a comment